Persoonlijke begeleiding en coaching

Heb je vragen omtrent het lesgeven? Heb je pedagogische, didactische of persoonlijke vragen? Zou je je lesmateriaal willen veranderen of uitdagender maken?

Ben je bezig met een studie, zoals de PDG of een specifieke lerarenopleiding en kun je hulp gebruiken?

Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen!

Kost het lesgeven je meer energie dan dat het je geeft? Voel je je fysiek en mentaal overbelast? Ook hierbij kan ik je helpen. Je wordt intensief 1 op 1 begeleid op een manier die bij jou past.

Doel daarbij is dat jij weer energie krijgt om te functioneren op het niveau waar jij je goed bij voelt.

Neem vrijblijvend contact met mij op, voor meer informatie!

Hoe mooi zou het zijn als je door middel van 2 woorden een berg aan inzichten, positiviteit en meer grip krijgt op jezelf! Niet zomaar 2 woorden, maar jouw 2 persoonlijke kernkrachten. Een combinatie uit duizenden, die je krachtig maakt als mens en docent!

Als Tweekracht coach geef ik jou door middel van de spelkaarten en het gesprek inzicht in jouw 2 persoonlijke kernkrachten!

Kijk je er naar uit om in je kracht te staan, neem dan contact met mij op!

Ik heb afgelopen jaren ervaren dat lesbezoeken nog waardevoller zijn als ik de les opneem met camera.

Door beeldcoaching krijg je als docent niet alleen een inkijk in jouw beleving, maar ook in die van de student. Op die manier krijg je nog meer inzicht in jouw docentschap, met als uiteindelijke doel om je nog sterker als  bewust bekwaam docent te ontwikkelen.

Ik vertel je hier graag meer over!