Referenties

Door de manier van vragen stellen in onze coaching gesprekken heb ik zelf kunnen nadenken over hoe ik dingen anders of beter kon doen!
Docent vmbo Prinsentuin van Cooth
Anco
Op een soms creatieve manier, door te werken met metaforen en stappen visueel te maken, kreeg ik niet alleen inzicht in mijzelf als docent, maar ook op andere gebieden
Docent Hogeschool Rotterdam.
Mandy
Ik ben grote dank verschuldigd aan Rianne, niet alleen omdat zij mij in een mindere periode de kracht en tools gaf om door te zetten, maar ook voor de heldere feedback op mijn vaardigheden en begeleiding bij de totstandkoming van mijn portfolio
Docent Mbo Zadkine
Henrie
Jij hebt geduld, zachtheid en scherpte, dat maakt jou een ideale coach. Jouw warme persoonlijkheid stelt jou in staat om een veilig leerklimaat te creëren.
Onderwijsmanager
Conny
Inspirerende ochtend met leuke werkvormen die uitdagen. Gebruik van de ruimte, ontdekken wat de mogelijkheden zijn, ook goed voor teambuilding.
Docent ROC-West-Brabant (workshop op maat)
Jacqueline
Rianne heeft mij prima gecoacht. Ze sluit aan bij mijn referentiekader en praat dezelfde taal als mij. Ze geeft voorbeelden en tips die mij aanspreken en waar ik wat mee kan. Sommige oefeningen doen we samen, ook dat heb ik als erg plezierig ervaren.
Docent Verpleegkunde
Marjan
Inspirerend hoe je mensen creatief kunt laten nadenken vanuit de positiviteit & hierbij de ander in zijn of haar waarde laat.
Docent Maatschappelijke zorg
Esther
Veel kennis, je weet waar je het over hebt, je creëert een prettige sfeer en sluit goed aan wat de groep wil en je hebt een fijne stem.
Docent Vitalis college
Heleen
"Heel leerzaam, veel positiviteit en enthousiaste trainers, ik ga echt opgefrist het schooljaar in, met vernieuwde kennis en vaardigheden"
Deelnemer Refresh traject
Eric
"Inspirerend, goed afwisselend en bruikbare informatie voor de praktijk met veel actieve werkvormen. Top!"
Deelnemer Quickstart traject
Sebastiaan
"Voordat we het traject ingingen voelde ik me een -4, maar nu kan ik zeggen dat ik me met een ruime voldoende weer (letterlijk) volledig kan inzetten. Ik zou zeker aanraden aan leidinggevenden om jou in inzetten, zeker als het spoed is!"
Docent MBO TCR
Anoniem
Zadkine MBO-opleiding
ROC West-Brabant
Hogeschool Rotterdam
Buro Inspiratief
TCR Rotterdam