Pedagogisch Didactische begeleiding

Heb je vragen omtrent het lesgeven? Heb je pedagogische, didactische vragen? Zou je je lesmateriaal willen veranderen of uitdagender maken?

Met behulp van de theorie over de 6 rollen van de docent, kijken we samen naar jouw Eigen Wijze van lesgeven en geef ik je feedback en feedforward om nog sterker voor de klas te staan. 

Ben je bezig met een studie, zoals de PDG of een specifieke lerarenopleiding en kun je ondersteuning gebruiken? Neem dan contact op. 

Coaching op persoonlijke ontwikkeling 

Kost het lesgeven je meer energie dan dat het je geeft? Voel je je fysiek en mentaal overbelast? Of mis je juist uitdaging en groei in je werk? Ook hierbij kan ik je helpen. Je wordt intensief 1 op 1 gecoacht op een manier die bij jou past.

Ik maak o.a. gebruik van NLP, Voice Dialogue, Systemisch werken, Natuurcoaching en stem al mijn methodes af of jouw wensen en behoeften.

Doel daarbij is dat jij weer energie krijgt om te functioneren op het niveau waar jij je goed bij voelt.

Tweekracht coachmethode

Hoe mooi zou het zijn als je door middel van 2 woorden een berg aan inzichten, positiviteit en meer grip krijgt op jezelf! Een combinatie uit duizenden, die je krachtig maakt als mens en docent!

Als Tweekracht coach geef ik jou door middel van de spelkaarten en het coachgesprek inzicht in jouw 2 persoonlijke kernkrachten!

Daarnaast werk ik ook met de EnergyGame en de KrachtDriehoek van Tweekracht, waardoor je direct in het hier en nu meer vrijheid, openheid en verbinding kunt ervaren.

Beeldcoaching

Ik heb afgelopen jaren ervaren dat lesbezoeken nog waardevoller zijn als ik de les opneem met camera.

Door beeldcoaching krijg je als docent niet alleen een inkijk in jouw beleving, maar ook in die van de student. Op die manier krijg je nog meer inzicht in jouw docentschap, met als uiteindelijke doel om je nog sterker als bewust bekwaam docent te ontwikkelen.

Een eigen opname maken die ik later zelf kan kijken en analyseren behoort ook tot de mogelijkheden.

Ik hoop je snel te zien & horen!

Neem contact op

Welk onderdeel?
Trainingen en workshops
Persoonlijke begeleiding en coaching

Ik help je graag verder. Blijf op de hoogte over alles rondom Mijn Onderwijsheid via mijn social kanalen.

Certificering