In de praktijk

Ik sta sinds 2006 voor de klas, vooral in het mbo onderwijs, en heb daar verschillende mooie, uitdagende, bijzondere ervaringen opgedaan, die ik graag met jullie deel! Zoals die keer dat ik moest invallen bij een praktijkles over luiers verschonen, en dit zelf nog nooit had gedaan. Of die enorme discussie met een studente over haar telefoon, die ze niet wilde inleveren (herkenbaar?) En het moment dat ik mijn groep niet stil kreeg en toen besloot om 'R.E.S.P.E.C.T. te gaan zingen!

Op het podium

Als zangeres gebruik ik graag ‘het podium’ als metafoor voor het lesgeven. Wat als jij jezelf als performer ziet, en je klas is je publiek?  Wie is jouw favoriete artiest? Wat doet diegene om jou te boeien, wat straalt hij of zij uit en op welke manier inspireert deze artiest jou?  Wees niet bang, ik vraag je niet om een rockster te worden, maar net als bij een artiest, is het publiek toch degene die jouw succes bepaalt! Zin om weer ‘zingend’ naar school te gaan?

Buro Inspiratief

Ik werk graag samen met Buro Inspiratief! “Je bent docent en wilt krachtig en inspirerend voor de klas staan. Wat heb je dan nodig?
Belangrijk is dat je de ingrediënten voor krachtig, uitdagend en inspirerend onderwijs leert kennen". Buro Inspiratief streeft er naar om inspirerende docenten op te leiden. Ze willen krachtig uitdagend onderwijs realiseren op scholen van elk niveau. Door middel van coaching, begeleiding, workshops en trajecten geven ze inspirerende educatie aan, alsmede educatieve inspiratie voor docenten. Dit doen ze door een betrokken, persoonlijke en op maat benadering.

Wie ik ben

Alles over mij

Ik ben op mijn best als ik mag werken met zowel groepen als individuen, die ik op mijn verdiepende en persoonlijke wijze in beweging kan brengen én kan leren nog beter te worden in dat wat ze doen, door middel van vergroten van de zelfreflectie en door ze te inspireren en te motiveren tot de gewenste verandering vanuit de eigen mogelijkheden.

Ik hoop je snel te zien & horen!

Neem contact op

Welk onderdeel?
Trainingen en workshops
Persoonlijke begeleiding en coaching

Ik help je graag verder. Blijf op de hoogte over alles rondom Mijn Onderwijsheid via mijn social kanalen.

Certificering