Over Mij

Aangenaam!

Ik ben Rianne Kramer, docent, trainer, coach en zangeres, met ruime ervaring binnen het beroepsonderwijs, het zorg- en welzijnswerk en op het podium. Mijn passie ligt, naast het lesgeven, bij het trainen en coachen van docenten. 

Daarnaast begeleid ik teams en individuen graag bij hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij vanuit hun eigen mogelijkheden de gewenste stappen kunnen nemen, in zowel hun werk als in het dagelijks leven.

Doceren kun je leren.

Ik ben op mijn best als ik mag werken met zowel groepen als individuen, die ik op mijn verdiepende en persoonlijke wijze, in beweging kan brengen én kan leren nog beter te worden in dat wat ze doen, door middel van vergroten van de zelfreflectie en door ze te inspireren en te motiveren tot de gewenste verandering.

Binnen de opleidingen waar ik als docent werkzaam ben geweest, heb ik het motto “Als je in mogelijkheden denkt” geïntroduceerd en dit is ook meteen mijn werkvisie. 

Door mijn begeleiding en trainingen zorg ik er graag voor dat iedereen weer 'zingend' naar zijn werk en door het leven kan!

 reviews

Wat andere van mij en mijn diensten vonden.

Docent MBO TCR

"Voordat we het traject ingingen voelde ik me een -4, maar nu kan ik zeggen dat ik me met een ruime voldoende weer (letterlijk) volledig kan inzetten. Ik zou zeker aanraden aan leidinggevenden om jou in inzetten, zeker als het spoed is!"

Mandy - Docent Hogeschool Rotterdam.

Op een soms creatieve manier, door te werken met metaforen en stappen visueel te maken, kreeg ik niet alleen inzicht in mijzelf als docent, maar ook op andere gebieden.

Esther - Docent Maatschappelijke zorg

Inspirerend hoe je mensen creatief kunt laten nadenken vanuit de positiviteit & hierbij de ander in zijn of haar waarde laat.

Conny - Onderwijsmanager

Jij hebt geduld, zachtheid en scherpte, dat maakt jou een ideale coach. Jouw warme persoonlijkheid stelt jou in staat om een veilig leerklimaat te creëren.

Jacqueline - docent Curio

Inspirerende ochtend met leuke werkvormen die uitdagen. Gebruik van de ruimte, ontdekken wat de mogelijkheden zijn, ook goed voor teambuilding.

Henrie - Docent Mbo Zadkine

Ik ben grote dank verschuldigd aan Rianne, niet alleen omdat zij mij in een mindere periode de kracht en tools gaf om door te zetten, maar ook voor de heldere feedback op mijn vaardigheden en begeleiding bij de totstandkoming van mijn portfolio.

Marjan - Docent verpleegkundige

Rianne heeft mij prima gecoacht. Ze sluit aan bij mijn referentiekader en praat dezelfde taal als mij. Ze geeft voorbeelden en tips die mij aanspreken en waar ik wat mee kan. Sommige oefeningen doen we samen, ook dat heb ik als erg plezierig ervaren.

Heleen - Docent Curio 

Veel kennis, je weet waar je het over hebt, je creëert een prettige sfeer en sluit goed aan wat de groep wil en je hebt een fijne stem.

Eric - Deelnemer Refresh traject

"Heel leerzaam, veel positiviteit en enthousiaste trainers, ik ga echt opgefrist het schooljaar in, met vernieuwde kennis en vaardigheden"

Sebastiaan - Deelnemer Quickstart traject

"Inspirerend, goed afwisselend en bruikbare informatie voor de praktijk met veel actieve werkvormen. Top!"

Lisa - Docent vmbo 

"Door de manier van vragen stellen in onze coaching gesprekken heb ik zelf kunnen nadenken over hoe ik dingen anders of beter kon doen!"

Marjolein - Docent Zadkine

"Zelfs mijn studenten zagen dat er iets veranderd was nadat ik aan mijn energiebalans had gewerkt met Rianne. Ik sta nu met veel meer plezier voor de klas!"

Ik hoop je snel te zien & horen!

Neem contact op

Welk onderdeel?
Trainingen en workshops
Persoonlijke begeleiding en coaching

Ik help je graag verder. Blijf op de hoogte over alles rondom Mijn Onderwijsheid via mijn social kanalen.

Certificering